#

Tuki

Tuotetakuu

Parla takuu kattaa puisten lattianpäällysteiden rakenteen ja pintakäsittelyn kestävyyden kymmeneksi vuodeksi silloin, kun ne ovat asennettu yksityiskäytössä oleviin normaaleihin asuintiloihin.

Timberwise Oy:n puisille lattianpäällysteille myöntämä takuu koskee Parla-tuotemerkillä myytäviä Parla-lattiapäällysteitä, jotka on hankittu Parla -alkuperäispakkauksissa. Takuu kattaa edellä mainittujen lattianpäällysteiden rakenteen ja pintakäsittelyn normaalin kestävyyden sekä raaka-aine- ja valmistusvirheet kymmeneksi vuodeksi ostopäivästä lukien. Takuun voimassaolo edellyttää, että tuote on asennettu yksityiskäytössä oleviin normaaleihin asuintiloihin, ja sitä on hoidettu Timberwise Oy:n antamien asennus- ja hoito-ohjeiden mukaisesti. Parla takuu ei kata Outlet- ja talouslaatuisia lattianpäällysteitä eikä lattiapäällyste-eriä, jotka on erikseen kaupan yhteydessä rajattu takuun ulkopuolelle. Takuu ei koske asennusvirheitä, eikä virheellisestä tai puutteellisesta hoidosta johtuvia vikoja. Takuu ei koske käytöstä syntyneitä jälkiä kuten painaumat, naarmut jne. Selvästi virheellisiä lautoja ei saa asentaa. Huomautukset tavaran laadusta on tehtävä ennen asennuksen aloitusta. Timberwise Oy pidättää oikeuden korjata, korjauttaa kolmannella osapuolella virheellisen lattian tai toimittaa uuden tuotteen. Takuu korvaa ennen korjaustöiden aloitusta kirjallisesti sovitut korjauskustannukset. Takuu ei kata epäsuoria kustannuksia, eikä muita kustannuksia tai vahinkoja joiden syntyminen liittyy vian ilmenemiseen. Vaatimukset välillisistä vahingoista suljetaan yksiselitteisesti takuun ulkopuolelle. Timberwise Oy:n antama takuu ei vaikuta kuluttajan lainmukaisiin oikeuksiin.

Tuotevirhe

Täyttäkää oheinen reklamaatiolomake mahdollisimman informatiivisesti, jotta pystymme palvelemaan mahdollisimman nopeasti. Liitä sivun alaosassa valokuva tuotteen virheestä. Kuva nopeuttaa reklamaation käsittelyä sillä pääsääntöisesti vaadimme aina kuvan virheestä.