#

Aitojen materiaalien ja kestävän muotoilun myötä tarjoamme esteettisiä elämyksiä, lämpöä ja luonnetta kodin jokaiseen tilaan

Kun Olavi Räsänen aloitti parketin valmistuksen Mikkelissä vuonna 1963, hän uskoi aidon puun kauneuteen sisustusmateriaalina ja korkealaatuisesti valmistettuihin tuotteisiin. Tuosta on pitkä aika, mutta uskomme edelleen samoihin asioihin.

Tänä päivänä Parla-laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenten tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Yhä useampaa sisustajaa niin kotimaassa Suomessa kuin maailmallakin puhuttelee laadukkaasti valmistetut tuotteet ja niiden yksilöllinen design. Puu itsessään ihastuttaa aitoudellaan ja ainutlaatuisuudellaan, ja suomalaisten muotoilijoiden käsissä se muuttuu moderneiksi lattianpäällysteiksi.

Eettiset ja ekologiset toimintatavat ilmaisevat arvojamme suomalaisena puunjalostajana. Haluamme tarjota aitoja ja kestäviä tuotteita, joiden laatu ja muotoilu kestävät aikaa ja käyttöä. Ylpeänä jatkamme suomalaisen puutyötaidon ja muotoilun kehittäjinä ja vaalimme vuosikymmenien varrella syntyneitä perinteitämme. Teidän toivomme arvostavan sitä mihin astutte.