#

Upeat uutuustuotteet ovat täällä!

Parla on uudistanut sekä samalla laajentanut tuotevalikoimaansa vastaamaan tämänhetkisiä sisustustarpeita. Tämän myötä tuotevalikoimaan on palannut myös ennestäänkin tuttuja tuotteita.

Yksi näistä uudistuksista mahdollistaa eri säleisyyksien yhdistämisen. Nyt on mahdollista valita esimerkiksi 1-säleinen tuote paraatitiloihin ja 3-säleinen tuote pienempiin tiloihin samassa sävyssä. Koko kohteeseen sama puulaji ja sävy budjettiystävällisemmin!

UUTUUSSÄVYT 1-SÄLEISET

UUTUUSSÄVYT 3-SÄLEISET

UUTUUSTUOTTEET

UUTUUTENA 2-SÄLEISET TUOTTEET

Uutuussävyjen lisäksi Parla tuo nyt myös 2-säleiset näyttävät tuotteet valikoimaansa! 2-säleiseen valikoimaan on valittu muutamia kauniita sävyjä, joita voi yhdistää sävypareina 1- tai 3-säleisiin tuotteisiin. Uudet 2-säleiset tuotteet ovat oiva vaihtoehto niille, jotka kaipaavat 3-säleistä rauhallisempaa ilmettä, mutta kaipaavat 1-säleistä lankkuparkettia huokeampaa hintaa.

ÖLJYVAHATUT TUOTTEET

Parlan uudessa tuotevalikoimassa nyt myös öljyvahattuja tuotteita. Öljyvaha tekee parketin pinnasta luonnollisemman näköisen ja vähentää liukkautta. Öljyvahauksen etuja ovat myös sen korjaaminen paikallisesti. Tehtaalla UV-valolla kovetettu öljyvahattu valmis pinta on helppohoitoinen, eikä vaadi säännöllistä huoltoa, kuten esim. luonnonöljytty pinta vaatii. Harjatut öljyvahatut vaihtoehdot ovat toistaiseksi tarjolla 1-säleisillä tuotteilla.

BOULEVARD ON NYT SCANDIA!

Uutuustuotteet toivat myös nimenmuutoksen tullessaan ja aiemmin Tammi Boulevard (1-s tuote) nimellä tunnettu tuote on nykyään Tammi Scandia (1-s tuote). Scandia nimi kuvastaa hienosti tuotteen kaunista läpikuultavaa skandinaavista vaaleutta. Scandialle löytyy sävypari sekä 2-säleisissä että 3-säleisissä tuotteissa.

ANTIBAKTEERINEN PINTAKÄSITTELY

Parla haluaa omalta osaltaan parantaa pintamateriaalien turvallisuutta ja tarjoaakin nyt ensimmäisenä parkettivalmistajana antibakteerisen pintakäsittelyn kaikille parkettimalleille. Käsittely tekee pinnasta bakteereja eliminoivan ja parantaa puun antibakteeristen ominaisuuksien pysyvyyttä. Antibakteerinen pintakäsittely on saatavilla vielä tämän vuoden ajan veloituksetta kaikkiin Parlan parketteihin.

Löydät kaikki Parlan uutuustuotteet täältä.

16.03. 2021