#

Timberwise tiedottaa – Toiminnan jatkuminen ja COVID-19 virus

Timberwisen Loimaan ja Mikkelin tehtaat pystyvät jatkamaan toimintaansa huomioiden COVID-19 viruksen vaatimat toimenpiteet sekä turvaten henkilöstönsä terveyden noudattamalla viranomaisten antamia ohjeistuksia ja sääntöjä.

Olemme jo ennakoivasti huomioineet mahdolliset muutokset raaka-ainehankinnassamme ja kasvattaneet varastojamme niin, että pystymme jatkamaan tuotantoamme ja pitämään normaalin 3-4 viikon toimitusajat tuotteillemme jatkossakin. Otamme tilanteen vakavasti ja seuraamme koko ajan muuttuvaa tilannetta sekä valtiovallan määräämiä säännöksiä, sekä toimimme niiden mukaan noudattaen vastuullisuutta ja varmistaen henkilöstömme terveyden ja hyvinvoinnin.

Tuotannossa henkilökuntamme on automaattisesti turvallisella etäisyydellä toisistaan ja olemme porrastaneet tauot niin, ettei taukotiloissa ole liian montaa yhtäaikaista henkilöä. Korostettua käsi- ja yskimishygieniaa ja pintojen puhdistamista on painotettu, ja henkilöstöllämme on normaalistikin työkäsineet käsissään. Toimihenkilömme palvelevat teitä sähköpostitse ja puhelimitse, kuten aiemminkin. Varastomme ja lähettämömme pysyvät toiminnassa ja saavat tuotteita matkaan normaalisti.

Voidaksemme jatkaa toimintaamme ja pitääksemme yllä suomalaista teollisuutta tänä poikkeuksellisena aikana, tarvitsemme myös apua väestöltä tilausten muodossa. Sillä ilman tilauksiahan koneetkin seisahtuvat, eikä tehtaiden sulkeminen ja uudelleen käynnistäminen ole yksinkertainen tai nopea prosessi.

Mikäli kodin kunnostaminen ja sisustaminen tulee tämän poikkeuksellisen ajan myötä mahdolliseksi tai ajankohtaiseksi, me Parlalla toimitamme teille kotimaiset ja kokonaan Suomessa valmistetut laadukkaat lattiamateriaalit.

JÄLLEENMYYJÄMME PALVELEVAT MYÖS VERKOSSA TAI ETÄNÄ – Katso täältä yhteystiedot!

Suurin osa jälleenmyyjistämme pystyy palvelemaan asiakkaitaan nyt myös verkkokaupassa tai sähköpostitse ja puhelimitse, mikäli myymälässä käynti ei ole mahdollista. Lähetämme tuotteemme suoraan kotiovelle ilman erillistä rahtimaksu, kotisivuiltamme saat tilattua myös ilmaiset sävymallit suoran kotiisi. Löydät lähimmän jälleenmyyjäsi yhteystiedot täältä.

19.03. 2020