#

Parlan messutarjous Tuusulan Asuntomessuilla

Kesän isoin rakentamisen ja sisustamisen tapahtuma on täällä! Asuntomessujen portit aukesivat poikkeusjärjestelyin 3.8.2020 ja ovat auki koko elokuun ajan kulttuurihistorialtaan rikkaassa Tuusulassa.

Poikkeusajoista johtuen Timberwisella ja Parlalla ei ole tänä vuonna messuilla omaa osastoa, mutta yritysten lattioita on useissa eri kohteissa. Parlan tuotteista 3X Mäntylattia on esillä yleisölle messujen oheiskohteessa Tuusulan Rantatiellä (Toivolankuja 2, Tuusula), josta löytyy mielenkiintoinen Honkarakenteen kohde.

Yhteistyökohteessa voi vierailla Asuntomessujen ajan ja vierailuajan voi varata kohteen vastaanotosta viestillä, WhatsApp-viestillä tai soittamalla numeroon 0500 522 556/Leppo. Parlan toinen yhteistyökohde Villa Ville ei valitettavasti ehtinyt valmistua ajoissa, joten se ei ole avoinna kävijöille.

Parlalla on Asuntomessujen kunniaksi valtakunnallinen asuntomessutarjous. Asuntomessutarjous oikeuttaa -20 % alennukseen Parlan suositushinnasta koko Parlan lattiavalikoimasta. Alennuksen voi lunastaa kaikilta Parlan jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Tarjous koskee uusia parkettitilauksia ja on voimassa 3.8.-30.9.2020. Tuotteiden toimitus 30.6.2021 mennessä.

Toivotamme kaikki tervetulleeksi Tuusulaan! Muistattehan varata liput Asuntomessuille poikkeuksellisesti etukäteen netissä.

18.08. 2020